Un vis razbunator

vis

Mie imi place sa ii spun omului in fata exact ce am pe limba, exact ce simt, exact ce vreau sa spun. Indiferend de situatie, anturaj sau persoana, nu fac exceptii, nu imi pasa daca ce voi spune il/o va supara sau ceea ce va rezulta va fi o situatie stanjenitoare. La fel cum eu am atitudinea asta, la fel am cerut si de la cei apropriati: spune-mi clar ce vrei. Daca ai o baza in ceea ce spui o voi accepta in cel mai normal mod posibil, dar daca nu te fac si te desfac numai din cuvinte…sa iti demonstrez cu adevarat cine sunt.

Desi posed acest har (:-”) care consta in miserupism constant, relativ, omniprezent si total folositor am totusi un vis, unul care m-ar face fericit in orice situatie. Imi doresc sa merg pe strada, sa fiu cel putin beat, asta asa, ca sa contribuie la bunastarea mea :D. Si cum merg eu pe strada sa o vad pe una cu suta de kile dupa ea, imbracata intr-un maieu/top ce-i acopera numai primul strat de slana si cu niste pantaloni de se afunda intre buci si sa ma pun in fata ei si sa ii zic clar: “Du-te’n pizda matii inapoi in grota si pune ceva decent pe tine!!!”.

Mi-ar place sa il vad pe un cocalar cu telefonul lui Nike(chiar…are cineva?) mergand pe langa mine urlandu-i mâpâ-treiu’ cu gutza, putza, salam, mustar, parizer…fara numar fara numar si sa am placerea sa il iau de o craca si sa ii bag telefonu pe gat, sa ii dau la oaie pana scoate sunete pe urechi.

Vreau cu cea mai mare ardoare sa ma duc la astia gen trendy, frensy, spicy, friendly sa le gravez pe ochi o pentagrama cu cioburi de ochelari de musca, vreau sa ii spanzur cu cureaua aia de la Dolce sau Gabbana si sa le bag in cur catarama aia de 3 kg tabla suflat cu sclipici…sa ii torturez pana se vede cum ies fitele din ei.

Au fost destule situatii din cauza traficului “fluidizat” de garcea in care am fost nevoit sa stau cate 20-30 min sa astept autobuzu/tramvaiu, perioada in care soferii nerabdatori claxoneaza ca disperatii. Unde dracu vreti ma sa va duceti?…prin ei?!? Mi-as dori sa am o bata/tzeava/ceva contondent, sa umblu printre ei, si la fiecare claxon sa primeasca cate o bata in parbriz.

Vreau ca la orice colt de strada sa fie o prapastie sau un teren minat sau camp destinat genistilor, si orice masina din care se aud manele sa le redirectionez in aceasta parte.

Imi doresc nespus sa merg pe oriunde si sa intalnesc in calea mea carora le-as putea spune: tu esti proasta, tu esti urata, tu mori!, e vai de tine, te chinuie viata!.

Postul asta poate fi luat ca un tag la toti cei care ma citesc si vor sa scrie despre “Un vis razbunator”.

Leave a Reply