Tu ce curiozitati ai despre videochat?

Dat fiind faptul ca locurile de munca din industria videochatului sunt atat de bine platite, din ce in ce mai multe tinere domnisoare isi doresc sa lucreze pentru studioul de videochat Money Studio. In plus, pe langa castigurile lunare foarte mari, modelele videochat au parte si de multe alte avantaje.

Ei bine, fetele care isi doresc sa practice aceasta activitate, cu siguranta au cateva curiozitati cu privire la munca prestata, asa ca vom vedea in cele ce urmeaza despre ce este vorba.

Voi lucra legal?

Aceasta este fara doar si poate, cea mai mare curiozitate a fetelor care intentioneaza sa se apuce de videochat, insa raspunsul este DA, videochatul in Romania este 100% legal.

Videochat-ul este un job ca oricare altul, care este reglementat prin Legea 196/2003 si care este modificata si completata prin legea 496/2004. La Money Studio, toate modelele lucreaza doar in baza unui contract de munca si toate castigurile sunt transparente si supuse impozitarii specifice.

Cat pot castiga ca un model de videochat?

Un model Money Studio poate avea castiguri cuprinse intre cateva sute si cateva mii de dolari pe luna. Depinde doar de tine cat de multi bani poti castiga si de ambitia si entuziasmul tau. Succesul si banii vor depinde de felul tau de a fi si de seriozitatea pe care o vei acorda acestei activitati. In prima luna, chiar si fara sa ai experienta in domeniu, poti castiga lejer 1000$, iar odata cu trecerea timpului poti ajunge la castiguri foarte mari, insa totul se obtine cu rabdare, perseverenta si munca.

Trebuie sa am dimensiunile ideale, 90-60-90, pentru a ma angaja ca model?

Cu siguranta un chip frumos si un corp frumos conteaza foarte mult, insa nu toate studiourile cauta cu precadere fotomodele, ci tinere dragute care sunt sociabile si dornice sa isi implineasca visurile. Un zambet frumos si abilitatea de a purta o conversatie conteaza foarte mult pentru a avea succes in aceasta industrie.

Colaborarea cu Money Studio imi va afecta in vreun fel viitorul profesional?

Este foarte firesc sa te intrebi acest lucru, pentru ca si alte fete au aceasta curiozitate. Ei bine colaborarea Money Studio se face in baza unui contract legal, insa in contract nu este nicaieri explicit faptul ca ai lucrat ca model videochat. De altfel, Money Studio este un studio renumit pentru faptul ca pastreaza cu sfintenie confidentialitatea datelor personale.

Ma pot angaja inainte sa implinesc 18 ani?

In mod evident exista fete care se gandesc la varianta de a practica videochatul inainte de a deveni majore, insa nu este posibil acest lucru intrucat asta ar insemna sa fie incalcata legea. Conditia fundamentala pentru a lucra in cadrul Money Studio este aceea de a avea varsta de 18 ani implinita.

Familia si prietenii ma pot gasi pe site-urile videochat?

Exista fete care ar vrea sa lucreze pentru Money Studio dar isi pun aceasta intrebare. Ei bine, raspunsul este nu, pentru ca site-urile pe care va fi promovata imaginea modelelor nu pot fi accesate din Romania. In plus, confidentialitatea este foarte importanta pentru studio, asa ca  datele modelelor nu vor fi divulgate unor terti fara acordul acestora.

Leave a Reply