Reguli de urmat pentru a putea castiga mai usor la pariuri

Chiar daca unii inca spera sa o gaseasca, in fapt, nu exista vreo formula magica prin care sa poata fi asigurat un profit garantat din pariuri, mai exact pariuri sportive. Se intampla tuturor pariorilor sa mai piarda un pronostic, un bilet, insa acest lucru nu trebuie sa reprezinte un motiv de descurajare.

Multi urmaresc sa obtina din pariuri sportive castiguri uriase cu sume infime sau vaneaza tot timpul bonusuri pariuri oferite cu diverse ocazii de casele si agentiile de pariuri.

In acest fel, se considera ca pot ajunge sa se imbogateasca peste noapte, insa in realitate, pentru a castiga mai usor, este necesara urmarea unor reguli. Care sunt acestea? Reprezentantii Cota2.ro ofera cateva repere – platforma este cunoscuta in randul pariorilor pentru relevanta informatiilor si pronosticurilor puse la dispozitia celor interesati.

  • Pariaza doar pe sporturile pe care le cunosti

In unele zile, oferta din punct de vedere al pariurilor sportive poate fi destul de saraca. In astfel de momente, pariorii sunt tentati sa plaseze bilete pe alte sporturi, chiar daca nu le cunosc prea bine. Castigarea biletelor plasate este intr-un astfel de caz efectiv un joc de noroc.

Pentru fiecare sport conteaza anumiti factori ce pot sa influenteze rezultatul final al unui eveniment. Daca vorbim despre sportul rege, forma in care se afla echipa conteaza, insa nu intr-o masura la fel de mare precum importanta acestui aspect in hochei.

Acesta nu este singurul exemplu aici, insa regula de baza este sa se parieze doar pe sporturi si echipe in legatura cu care se poate face o analiza corecta.

  • Echipele favorite nu castiga de fiecare data si cotele mici nu sunt cele mai sigure

Acest lucru poate fi confirmat de catre orice parior. In sport apar tot timpul surprize, unele echipe isi menajeaza uneori jucatorii si poate sa apara supriza unui rezultat nefavorabil, chiar si in cazul in care se disputa un meci impotriva unui adversar mult mai slab cotat.

Din nou, primeaza analiza atenta a evenimentului, a tot ceea ce tine de evolutia recenta a echipelor, pentru a putea plasa un pronostic cu sanse marite de castig.

  • Derby-urile sunt meciuri ce ar trebui evitate

La orice derby, indiferent de miza evenimentului, exista factori suplimentari care pot influenta rezultatul final al meciului. In acest caz este vorba despre orgolii, despre un istoric al confruntarilor in care de fiecare data rezultatul final a fost neasteptat.

Cu siguranta, astfel de evenimente ar trebui evitate atunci cand se aleg pronosticurile pentru plasarea unui bilet.

  • Evita sa pariezi “la recuperare”

Acest din urma sfat este si unul deosebit de important. Foarte multi pariori, sub impulsul momentului, ajung sa joace astfel si sa piarda mai mult decat si-au planificat.

Considera astfel ca ar putea contrabalansa sumele pierdute la pariuri necastigatoare anterioare printr-un pariu mult mai consistent – in acest fel gaura din buget nu face nimic altceva decat sa se adanceasca. Intr-un astfel de moment jocul “la recuperare” trebuie evitat si pariorul ar trebui sa faca o pauza.

Cu aceste repere in minte, atat pariorii experimentati cat si cei aflati la inceput vor reusi sa joace mai echilibrat, mai responsabil si in timp vor reusi sa obtina mai usor castiguri din pariuri sportive.

Leave a Reply