O oaza de liniste chiar in casa ta

Daca viata ta pare agitata si scapata de sub control, de ce nu va creati un refugiu privat, unde puteti merge sa va relaxati, sa cititi si sa faceti ceea ce va place ca intr-un sanctuar, fara intruziuni externe? Fara a face mari modificari la casa ta, vei fi capabil sa gasesti un loc special care este numai al tau. Vei fi placut surprins de cat de usor este sa scapi fara a pleca nicaieri.

Casele mai mari au colturi si crapaturi construite sub streasina unui pod care se retrage privirilor secrete. Un dulap sub o scara este un loc minunat pentru a te ascunde de lume. Dar daca locuiti intr-o casa noua, va trebui sa gasiti propriul refugiu privat.

Daca aveti nevoie de un loc in care sa faci ceea ce iti place, fa sa se intample! Fiecare individ are propriile sale ganduri pe care ar trebui sa le digere intr-un spatiu privat. Iata cateva idei:

Un colt linistit pentru lectura

Daca intrebi pe cineva ce ar vrea sa faca atunci cand are ceva timp liber, fara indoiala, multi ar raspunde ca le-ar placea sa stea jos, cu o carte buna, o bautura si o ora fara intrerupere. Nu pare prea greu, nu-i asa?

Leave a Reply