Lasati in urma problemele de la job in timpul vacantei

Cand este timpul sa te concentrezi pe vacanta, nu este cazul sa aduci in calatarie telefonul. Va fi, probabil, foarte dificil de a rezista tentatiei sa-l verifici si sa raspunzi la mesaje sau emailuri in timpul zilei. Asa ca lasa telefonul si toate celelalte activitati in urma pentru a te bucura pe deplin de vacanta. Acesta va fi acolo cand te vei intoarce.

Fiti pregatiti cu tehnologia

Pentru a face efectiv sa functioneze o vacanta de lucru, va trebui sa fiti pe deplin pregatiti pentru a lucra atunci cand vine momentul. Asigurati-va ca laptopul este incarcat si gata sa functioneze, iar smartphone-ul are toate aplicatiile mobile de care aveti nevoie pentru a face fata sarcinilor. Ar trebui sa verificati, de asemenea, tipul de conexiune la internet disponibil la locul de cazare, astfel incat sa stiti din timp daca va fi nevoie sa faceti ceva special pentru a va conecta.

Anunta clientii

Nu trebuie sa oferi detalii cu privire la locul si motivul sau despre cei care te insotesc, insa ar trebui sa le aduceti la cunostinta clientilor dumneavoastra din timp ca veti fi in vacanta. Explicati-le ca veti fi departe si veti avea acces limitat la e-mail si telefon. Acest lucru va consolida atat relatia cu clientii, dar este important si pentru tine, ajutandu-te la a mentine volumul de munca usor de gestionat.

Leave a Reply