Introvertit

De ce nu ma lasi in pace? Cu ce am gresit? Nu este vina mea ca sunt asa, tu ma faci sa nu te plac. Nu vreau starea asta, nu te vreau, nu ma vreau. Nu te mai suport!!! Lasa-ma sa tin acest secret, lasa-ma doar pe mine…cu mine. Lasa-ma sa-mi soptesc doar mie! Ce treaba ai tu?? Eu nu te vreau!

Ma mai futi si tu la cap. Ti-am spus sa ma lasi. Te-am omorat de atatea ori si tot de atatea ori ai revenit. Eu nu te-am inviat. Nu am treaba cu tine, nu te vreau. De ce nu ma lasi? Eu te ignor. Te-am ignorat de multe ori si asta intentionam sa fac si in viitor. Nici asta nu ma lasi sa o fac…

introversieIarasi tu?! ti-am spus sa ma lasi, nu vrei :|. Ma ridic de pe scaun si in mintea ta intru…incerc sa descopar…nici nu stiu ce caut. Ce vrei de la mine? Ce vreau sa fac? Ce vreau de la mine? Vreau ceva? Exist? Da! Gandesc, am replica…nu te suport, exprim sentimente. Exist! Dar tot nu gasesc ce caut… stai! am aflat de ce esti tu, dar ce vrei? Lasa-ma in pace !!! Eu nu te vreau.

Tot in mintea ta sunt…rascolesc si incerc sa te lovesc. Te doare. Nu?! …ah, nu asta cautam. Este sange, durere. Sunt gandurile mele. Vezi?…te dor si pe tine gandurile mele. Lasa-ma. Ti-am spus…de ce nu vrei? Sunt in lumea ce-am creeat cu un scop anume. Nu iti voi spune. Gandurile mele dor.

Peisaj depresiv…acolo, in spate! Da, il stiti…este impresionant, dar nu e frumos. Ma doare. Nu mai suport! ……iarasi tu? Dar nu esti la fel. Acelasi scop il ai :(…dar…dar, de ce? Eu nu te vreau…de ce nu ma lasi? Te rog…

Leave a Reply