Inteligenta fotoliilor de masaj nu cunoaste limite

 

De multe ori, atunci cand ne uitam la un fotoliu de masaj, ne inchipuim despre acesta ca nu este de fapt decat un fotoliu obisnuit, cu niste vibratii dedesubt. In fond, nu ne dam seama despre beneficiile acestora pana nu incercam niste fotolii masaj profesionale.

Acestea au ajuns sa fie atat de inteligente, incat pot suplini cu brio absenta unui maseur profesionist. Intuiesc problemele pe care le intampini, reusind sa maseze practic aproape toate zonele corpului intr-un mod mai mult decat inteligent, bazat pe tehnologii inovative.

Astfel, avem astazi fotolii masaj rokol care iti pot masa coloana vertebrala in cele mai mici amanunte, dar si zona cervicala sau lombara, muschii fesieri sau ai bratelor. De asemenea, nu sunt omise membrele inferioare, inclusiv gambele si talpile, care de multe ori sunt neglijate in cazul scaunelor de masaj obisnuite.

Fotolii cu sistem de masaj 3D

Inovatia in materie de sisteme de masaj a evoluat mult in ultimii ani. Astazi, un fotoliu masaj poate reda circulatia sangelui si revigosa musculatura in cele mai sensibile zone.

De asemenea, o atentie sporita este acordata coloanei vertebrale, zonei cervicale si a zonei sezutului, prin sistemul de masaj 3D. Acesta se bazeaza pe un sistem cu sase role, care actioneaza cu intensitatea dorita in zona musculaturii supuse masajului.

Fotolii masaj cu sistem 4D

De asemenea, avem astazi inclusiv fotolii masaj cu sistem 4D. Acesta mizeaza pe actiunea concomitenta a nu mai putin de opt role, care se muleaza perfect pe curbura corpului si a zonelor pe care le dorim revigorate.

Acesta este considerat la momentul de fata varful tehnologiei in materie de fotolii masaj, beneficiind de o serie intreaga de facilitati oferite utilizatorilor.

Masaj pe meridianele energetice

Nu in ultimul rand, avem astazi fotolii masaj capabile sa identifice si sa actioneze dupa cele 12 meridiane energetice ale corpului uman. Este clar ca, in spatele acestor tehnologii dezvoltate a stat o munca asidua de documentare si de studiere a tehnicilor de masaj traditional chinezesc si nu numai.

Aceasta in conditiile in care masajul traditional nu este minimalizat in niciun fel de catre noile foile fotolii inteligente, ba chiar dimpotriva. Ele nu vin sa inlocuiasca in niciun fel sedintele de masaj terapeutic recomandate de medici, insa pot completa nevoia de relaxare si de refacere a organismului dupa efort prelungit sau dupa o zi de munca.

Ergonomie si relaxare totala

Nu in ultimul rand, fotoliile de masaj actuale pot acoperi cu succes nevoia de relaxare si de creare a unui ambient placut in camera si in ceea ce ne priveste.

Astfel, fotoliile moderne sunt dotate inclusiv cu sisteme audio performante, astfel incat muzica discreta sa completeze o sedinta de masaj cat mai autentica.

Sistemele de boxe ne ofera o muzica discreta, cu volum ajustabil, in vreme ce ambientul poate fi completat inclusiv de efecte luminoase. Nu trebuie sa ne gandim aici la efecte de discoteca, ci la crearea unui ambient odihnitor, care sa ne induca o stare de bine.

Astfel, modelele cele mai performante de fotolii masaj sunt prevazute cu sisteme de iluminat lateral, care ofera o lumina difuza, cu posibilitatea reglarii intensitatii si a culorilor.

 

Leave a Reply