Ghidul hotelurilor de 5 stele din Cluj-Napoca

In cazul in care cautati sa fiti tratat ca o celebritate atunci cand sunteti in deplasare, hotelurile de 5 stele din Cluj-Napoca fac ca visele tale sa devina realitate. De la statiuni stralucitoare la mici locuri de lux, cele mai bune hoteluri de cinci stele din Cluj-Napoca  cufunda fiecare calator in cea mai buna experienta pe care banii o pot cumpara. Doriti sa va relaxati cu un tratament spa demn de vip-uri? Aceste hoteluri au tot ce trebuie.

Hotelul Opera Plaza, un hotel grozav, nu departe de orasul vechi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ce-ti va placea la nebunie la Cluj-Napoca este ca, practic, toata lumea vorbeste limba engleza, iar personalul de la Opera Plaza nu face exceptie. De la receptie esti intampinat de catre un membru al personalului foarte competent, care iti verifica fara probleme rezervarea. Un dezavantaj in Romania este ca se fumeaza peste tot, asa ca trebuie sa specifici atunci cand doresti o camera de nefumatori, iar aceasta iti este furnizata imediat. Camera 306, de exemplu, un apartament in partea din fata a hotelului, cu doua bai si un jacuzzi iti va furniza liniste, lux si totul intr-o atmosfera foarte curata. Micul dejun este destul de standard pentru un hotel dej de acest grad, insa in Cluj ai tot ce ai putea avea nevoie vreodata. Iti recomandam o omleta gatita cu oua proaspete chiar in fata ta. Un cartonas galben pentru aceasta locatie ar fi faptul ca este un pic departe de orasul vechi. Totusi nu este un aspect care sa te ingrijoreze prea tare. O plimbare frumoasa de 15 minute si ajungi la Catedrala Catolica din centrul orasului vechi fara probleme. La fix pentru o masa buna.

Grand Hotel Italia, perfect pentru afaceristi

hotel-grand-italia-cluj-napocaUn sejur chiar si scurt la acest hotel este o adevarata afacere. Camere mari, foarte frumoase, cu podele de marmura, baie spatioasa cu dus si cada separata. Sistem de foarte inalta tehnologie pentru pornirea luminilor. Micul dejun este ok, selectia fiind totusi cam limitata pentru un hotel de acest calibru. Accesul WiFi este bun si facilitatile pentru desfasurarea intalnirilor sunt decente. In general, un sejur la acest hoel din Cluj este foarte confortabil pentru cei aflati in calatorii de afaceri pe teritoriul Romaniei. Personalul etse, de asemenea, foarte prietenos aici, iar costul de cazare este surprinzator de mic pentru conditiile oferite. Un inconvenient ar fi faptul ca hotelul permite fumatul, insa acest lucru este standardul in Cluj.

Leave a Reply