Fiti inspirati alegand huse si carcase de telefon

huse-carcase
Daca este sa privim la studiile realizate, putem observa ca exista numeroase persoane care detin un smartphone sau tableta, iar asta este si un mod de a tine pasul cu tehnologia.

Aceste telefoane si device-uri trebuie insa sa fie insotite si de anumite accesorii atunci cand le achizitionati sau imediat dupa achizitionare, caci ele sunt si cele care va garanteaza, pe langa o durata mare de utilizare, si protectie impotriva factorilor externi, insa va pot ajuta si in exploatarea la maxim a telefonului.

Gama de accesorii cea mai reprezentativa se refera la mijloacele utilizate pentru protectia sau personalizarea telefonului si este vorba despre acele huse de protectie, folii sau carcase telefoane. Luand in calcul prima parte si anume cea de protejare a telefonului impotriva agentilor externi, veti avea posibilitatea sa asigurati o protectie ecranului, a intregului telefon sau a lateralelor.

Pentru protejarea ecranului veti avea la dispozitie o gama variata de folii pe care sa le utilizati, fie ca sunt folii mate sau lucioase. Acestea sunt cele care va asigura ca ecranul telefonului nu va fi afectat nici atunci cand telefonul vostru va ajunge pe jos si nici atunci cand acesta va fi tinut in geanta sau buzunar alaturi de chei sau alte brelocuri.

Daca trecem la partea legata de asigurarea unei protectii totale, veti putea apela la huse de tipul flip cover sau chiar la unele huse de tip soseta sau tocuri. Acestea pot asigura atat ecranul telefonului, dar si lateralele sau partea din spate, atat impotriva zgarieturilor, cat si impotriva unor eventuale socuri. Pentru protectia insa doar a partilor laterale si a colturilor care sunt, de regula, primele care iau contact cu solul cand acesta este scapat pe jos, aveti la dispozitie huse de tip bumper.

Tot in gama protectiei totale a telefonului mai avem si alte modele de huse pe care sa le utilizati, insa acestea sunt legate si de activitatea pe care o desfasurati. Pentru momentul in care vreti sa faceti miscare si sa alergati, iar telefonul trebuie sa va insoteasca pentru a va oferi muzica, exista husele de tip bandana. Acestea va vor fi de ajutor si in cazul in care folositi pe telefon diverse programe pentru a va monitoriza activitatea sportiva si pentru a va oferi rezultatele in urma acestei activitati.

Pentru cei care vor sa stie ca telefonul lor este protejat impotriva oricarui factor extern, mai exista un tip de huse pe care le pot folosi pentru a-si proteja device-ul. Acest tip de huse nu doar ca il va proteja impotriva zgarieturilor de orice fel, dar va va ajuta si in cazul in care se poate intampla ca telefonul sa ia contact cu apa. Husele de tip pouch sunt unele care va ofera modele ce sunt subacvatice si, astfel, vor proteja telefonul chiar si impotriva umezelii si a prafului.

Leave a Reply