Fii propriul tau sef!

Nimanui nu ii place sa aiba sef in ziua de azi, iar tocmai din acest motiv, cei mai multi dintre noi incercam sa ne deschidem afaceri proprii.

Pentru acest lucru este insa nevoie de foarte multe aspecte ce trebuiesc intelese si de multe alte lucruri, In primul rand, atunci cand dorim sa ne deschidem propria noastra firma, trebuie neaparat sa ne asiguram de faptul ca aceasta ne poate aduce un venit decent, din care sa putem supravietui.

Iar acest lucru este destul de greu in Romania zilelor de astazi, caci in tara noastra exista destul de multe firme, in absolut toate domeniile de activitate. Tocmai din acest motiv, atunci cand dorim sa ne deschidem o firma, trebuie neaparat sa ne gandim si sa ne hotaram asupra obiectului de activitate a acesteia, caci acest aspect este de fapt unul destul de important.

Este recomandat, ca atunci cand dorim sa avem propria noastra firma, sa alegem formatiunea juridica a acesteia. Iar aici, putem vorbi despre mai multe formatiuni juridice, insa cea mai importanta si cea mai populara dintre acestea este SRL. SRL provine de la cuvintele ” societate cu raspundere limitata”, iar din simpla denumire a acesteia ne putem da seama cu o foarte mare usurinta ce semnificatie are.

Insa ca sa poti infiinta un SRL, trebuie neaparat sa cunosti conditiile de infiintare SRL. Astfel ca, una dintre cele mai importante conditii in acest sens este ca nu poti deschide un SRL daca ai fost sau esti actionar intr- o alta formatiune de acest gen.

In cazul in care doresti sa deschizi un SRL, care sa se bucure de succes intr- un timp cat mai scurt, atunci este neaparat necesar sa alegi pentru acesta un obiect de activitate cat mai unic. Mai mult decat atat, este neaparat nevoie ca tu, cel care doresti sa deschizi un SRL, sa ai habar cu ce se ocupa acesta si in primul rand, sa angajezi muncitori calificati in domeniul in care acesta activeaza.

Cat despre actele necesare pentru infiintarea unui SRL, pentru cei care nu au habar de acest lucru, internetul poate reprezenta o solutie foarte buna. Iar cand spun acest lucru ma refer in special la faptul ca, cu ajutorul internetului poti afla exact de ce acte ai nevoie pentru a infiinta un SRL. Spre exemplu, pentru asta poti deschide calculatorul, iar intr- un motor de cautare poti da un search dupa niste cuvinte reprezentative.

Astfel ca, search- ul poate fi dat chiar dupa cuvintele ” acte infiintare SRL”, iar in urma acestuia cu siguranta vei fi redirectionat catre destul de multe dintre site- urile care te pot ajuta cu informatii destul de folositoare despre tot ceea ce inseamna infiintare SRL.

Leave a Reply