Cum incastrezi o rigola cabina dus 70 cm?

Unii designeri de interior considera ca o rigola cabina dus 70 cm este foarte mare, drept urmare este inestetica si atrage atentia asupra ei, in detrimentul aspectului general.

Pentru acest inconvenient producatorii au gasit o rezolvare simpla, care sa satisfaca gusturile si pretentiile tuturor. Incastrarea unei rigole de dus in pardoseala a venit ca o solutie simpla dar perfecta.

Cum incastrezi o rigola cabina dus 70 cm?

Rigola cabina dus 70 cm este o rigola destul de mare, de lunga. Exista bai sau unele spatii in care, in functie de amenajare, un design cromat nu se potriveste sau este foarte evident, atragand atentia.

Pentru rezolvarea acestei probleme trebuie sa afli cum incastrezi o rigola cabina dus 70 cm.

In primul rand, se poate achizitiona de la magazinele de specialitate o rigola cabina dus 70 cm care are posibilitatea de a se incastra in podea, adica, in locul clasicului gratar exterior din aluminiu, sa poata sa fie montata pardoseala pe ea.

Practic, incastrarea rigolei  inseamna plasarea ei in si cu acelasi material din care este facut restul pardoselii salii de baie.

Spre exemplu, la shop-einstal.ro gasim Sifon tip rigola pentru cabina dus placabil Stone 700 mm, al carei gratar din inox 304 poate sa fie placat cu gresie, piatra, marmura, granit ori finisaj inox lucios, in functie de podeaua baii.

Montajul pe gratar se face extrem de simplu insa efectul vizual este spectaculos. Creeaza senzatia ca in acea baie sau in acel spatiu nu a fost montata o rigola cabina dus 70 cm ci ca acea scurgere a apei aproape invizibila a fost creeata direct in pardoseala.

Ce detalii tehnice mai are o rigola cabina dus 70 cm?

O astfel de rigola nu se deosebeste in rest de celelalte cu nimic. Sifonul este usor de demontat si curatat si este prevazut cu membrana hidrofuga si cu garda hidraulica antimiros.

Este prevazuta, de asemenea, si cu o cheie galvanizata pentru scoaterea cu usurinta a gratarului, atunci cand se face curatirea sifonului.

Acest aspect este deosebit de important deoarece, de foarte multe ori, sifonul se infunda pentru ca la depistarea unei probleme, din cauza lipsei sculelelor, multi proprietari nu curata sifonul la timp.

Apoi impuritatile se acumuleaza si se pot produce accidente nedorite, ca sa nu mai vorbim de faptul ca sifonul respectiv este extrem de insalubru. Cu ajutorul acestei chei, aflate la indemana tot timpul, gratarul este scos si curatat la timp, cu minim de efort si maxim de confort.

Rigola cabina dus 70 cm are o evacuare de 40 dn si picioruse reglabile pe inaltime, un concept de etansare sigur si se monteaza extrem de simplu si de rapid.

Indiferent de spatiul in care este pusa, aceasta rigola se incadreaza perfect, armonizandu-se cu pardoseala.

De aceea, este o alegere fericita pentru spatiile de interior speciale sau in care nevoia de scurgere trebuie cumva mascata. Este un mic truc pe care foarte multi designeri de interior il folosesc si care poate sa fie parte a oricarei case, a oricarei bai.

Leave a Reply