Cele mai frumoase locuri din Atena

Grecia este una dintre destinatiile cele mai iubite de catre turistii din toata lumea, peisajele fiind absolut superbe, toate acestea acompaniate de localnicii ospitalieri si darnici.

Cu toate acestea, nici la capitolul locuri de vizitat nu sta rau, Atena oferind numeroase obiective turistice oricarui turist iubitor de frumos. De aceea, in articolul de astazi va vom prezenta trei astfel de locuri, menite sa va ofera o experienta incredibila in ceea ce priveste Atena. Haideti sa le descoperim impreuna!

Cartierul Monastiraki

Denumit si Piata Monastiraki acest loc impresioneaza orice turist, aici regasindu-se si o mare parte dintre acestia. Desi locatia este una absolut superba, va recomandam sa fiti destul de reticent in ceea ce priveste terasele si restaurantele, tocmai pentru ca pretul este destul de piperat. In schimb, daca chiar va doriti, puteti face o mica exceptie pentru ca nu veti regreta.

De asemenea, ar mai fi de mentionat Flea Market, un targ organizat in fiecare duminica cu fel de fel de antichitati si obiecte interesante. Daca aveti ocazia si ajungeti chiar intr-o zi de duminica, sigur nu trebuie sa il ratati, pentru ca puteti gasi adevarate suveniruri. Cu atat mai mult in cazul in care va pasioneaza vintage-ul! 

Strada Pittaki

Daca sunteti adeptii lucrurilor colorate, atunci Strada Pittaki este un obiectiv de trecut pe lista. Locul este plin de ghirlande si decoratiuni care mai de care mai colorate si atragatoare, astfel incat reusesc acestea reusesc sa ia ochii fiecarui turist. De asemenea, la capatul strazii exista si o cafenea tare simpatica, la fel de colorata, cu o cafea absolut delicioasa.

Desi nu este foarte mare, aceasta ofera o priveliste absolut superba asupra strazii. Iar la final, pentru ca experienta sa fie completa, de la aceasta strada puteti ajunge foarte usor la un targ de antichitati. Ce iti poti dori mai mult decat atat? 

Gradina Nationala a Atenei

Pentru o zi mai torida, si sunt destul de multe astfel de zile in Grecia, Gradina Nationala a Atenei poate fi o solutie salvatoare. Vegetatia bogata creeaza o atmosfera de poveste si, pe langa acestea, veti fi inconjurati si de numeroase animale si pasari, ce completeaza perfect peisajul.

Printre acestea se numara caprele, oile, dar si fazanii si papagalii. Daca v-am facut curios, atunci cu siguranta trebuie sa il notati undeva, caci locul nu este absolut deloc de ratat.

In incheierea articolului…

Pentru a putea ajunge in locurile mult visate, suntem convinsi sa aveti nevoie si de un transport sigur, nu-i asa? Pentru a bifa si aceasta etapa, compania Novum va ofera servicii de rent a car in Timisoara, servicii calitative, gata sa impresioneze si cele mai pretentioase gusturi.

Mai mult decat atat, serviciile de rent a car din Timisoara sunt disponibile si cu sofer, astfel incat sa renuntati macar pentru cateva zile la stresul traficului din ziua de azi. Sunteti pregatit pentru o experienta cu totul inedita? Daca da, atunci tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati chiar acum, pentru a face rezervarea mult dorita!

Leave a Reply