Cea mai buna metoda de a-ti repara telefonul

In urma cu 10 sau 20 de ani, oamenii aveau cate un telefon care rezista chiar si cele mai zdravene cazaturi. Dar acest lucru nu mai este valabil la noile smartphone-uri, in cazul in care le-ai scapat este posibil sa trebuiasca sa mergi la un service pentru a repara stricaciunea provocata. Avand in vedere ca tehnologiile cu care sunt dotate smartphone-urile sunt din ce in ce mai avansate, iar telefoanele din ce in ce mai performante, unele defectiuni nu se mai pot repara acasa, ci ai nevoie de un specialist care sa iti repare telefonul.

In functie de defectiunea pe care o ai la telefon, acesta se poate repara fie acasa de catre tine, fie la un service gsm de catre un specialist. Daca ai un Iphone 6S Plus de exemplu, ar trebui sa cauti un service gsm special pentru telefoanele de la Apple, pentru ca daca optezi pentru un service gsm universal, risti sa nu aiba toate piesele sau ustensilele necesare pentru a-ti repara telefonul. De exemplu, daca ti-ai scapat Iphone-ul si ai nevoie de o schimbarea sticlei la Iphone 6S Plus este posibil ca service-urile universale sa nu aiba cele mai bune sticle pentru telefonul tau si nici cele mai bune ustensile cu ajutorul carora sa iti repare telefonul, iar acest lucru poate duce la stricarea altor piese. Daca mergi la un service gsm specializat in telefoanele de la Apple, vei avea parte de piese de calitate, iar tehnicienii de acolo sunt echipati cu toate ustensilele necesare pentru orice fel de reparatie a Iphone-urilor, asa ca telefonul tau va fi reparat in siguranta.

O alta metoda de reparare a telefonul este prin garantie. Dar aceasta metoda se aplica doar celor norocosi carora li s-a stricat telefonul si mai beneficiaza inca de garantie, ceea ce inseamna ca ei nu vor plati niciun ban pentru reparatie, ci reparatia va fi suportata in totalitate de catre companie. Daca ai ghinionul de a ti se strica telefonul fix dupa ce garantia ti-a expirat vei fi nevoit sa apelezi la varianta cu service-ul gsm

Mai este o metoda, dar care este destinata doar celor care se pricep la reparat telefoane si care au instrumentele si piesele necesare pentru o reparatie. In functie de gradul de stricaciune si de piesele necesare, unii pot sa repare telefonul chiar de acasa daca se pricep. Dar daca nu te pricepi, nu este indicat sa utilizezi metoda aceasta pentru ca poate duce la defectarea altor piese si in cele din urma tot va trebui sa mergi la un service, dar nu vei mai plati o reparatie, ci 2. 

Prin urmare, daca telefonul tau se strica, cea mai buna metoda este de a-l repara la un service gsm, in cazul in care nu mai beneficiezi de garantie.

Leave a Reply