Ce trebuie sa stiti cand cautati miere de manuka?

In ultimul timp s-a discutat foarte mult despre mierea de manuka, asa ca in urmatoarele randuri ale acestui articol vom aborda acest subiect, si va vom prezenta cele mai importante detalii pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand intentionati sa cumparati miere de manuka.

Haideti asadar sa vedem care sunt cei mai importanti factori de care trebuie sa tineti cont, pentru ca in cele din urma sa faceti alegerea corecta.

Pe eticheta

100% originare din Noua Zeelanda – cautati miere de Manuka de incredere din Noua Zeelanda exportata in pachete de vanzare cu amanuntul din Noua Zeelanda (etichetarea “Produsul Noii Zeelande”)

Continutul certificat de metilglioxal (MGO) – Nu toate tipurile de miere de Manuka contin aceeasi cantitate din acest compus important. Cautati continut MGO certificat pe eticheta pentru a va asigura ca obtineti o miere de manuka reala, precum si calitatea corecta a mierii Manuka pentru nevoile dvs.

De la producator

O marca de incredere din Noua Zeelanda – Cautati o marca care are propriii apicultori si colecteaza si fabrica propria miere – aceasta este asigurarea calitatii, autenticitatii si sigurantei prin protectie atenta si stransa.

Sursa de incredere – Pentru a va asigura de un producator ca este sigur si de inalta calitate, producatorii ar trebui sa fie capabili sa urmareasca si sa garanteze ca aprovizionarea lor de la apicultor este in standarde, si sa aiba programe de asigurare a calitatii.

Unitati de prelucrare specializate – necesita cunostinte si capacitati complexe de captare, optimizare si protectie a proprietatilor naturale ale mierii Manuka. Aceasta experienta asigura rezultatul este o calitate superioara a mierei Manuka care isi pastreaza toate calitatile naturale si aroma delicioasa.

Mierea usor manipulata poate fi cristalizata in vas si proprietatile naturale s-au diminuat din cauza manipularii gresite a produsului prin procesul de prelucrare, la temperaturi extreme, ambalare si distributie.

Ei bine, avand deja aceste cunostinte despre cum se alege mierea de manuka, va puteti indrepta atentia spre un Pachet Miere De Manuka16 RAW 500g + Miere De Manuka 12 RAW, pe care il puteti achizitiona acum de la magazinul Vegis, si veti avea parte de o miere cruda, nepasteurizata si care nu contine organisme modificate genetic.

Atat Mierea De Manuka Monofloral KFactor 16 RAW cat si Mierea De Manuka Multifloral KFactor 12 RAW isi au originile din florile speciilor de arbori Leptospermum (originari din Noua Zeelanda si Australia), sau mai bine spus, din nectarul florilor pe care albinele il aduna.

Pachetul Miere De Manuka16 RAW 500g + Miere De Manuka 12 RAW 500g poate reprezenta cea mai buna solutie pentru dvs. in momentul in care intentionati sa cumparati aceasta miere speciala, dat fiind faptul ca mierea este certificata Glyphosate Residue Free, ceea ce inseamna ca mierea este pura si nu contine reziduuri sau pesticide precum glifosfatul, care este cel mai utilizat ierbicid din lume.

Ei bine, tinand cont de aceste detalii si alegand un Pachet Miere De Manuka16 RAW 500g + Miere De Manuka 12 RAW, cu siguranta veti face cea mai buna alegere.

Leave a Reply