Ce este Seomator?

Atunci cand va desfasurati activitatea in domeniul optimizarii seo trebuie sa folositi cat mai multe instrumente seo.

Exista instrumente seo care va ajuta sa descoperiti cele mai bune cuvinte cheie pentru afacerea dumneavoastra, dar exista si instrumente seo care va ajuta sa descoperiti erorile site-ului dumneavoastra.

Cel mai indicat ar fi ca in cazul in care practicati seo, sa optati pentru seo group buy, iar astfel veti putea achizitiona la pachet mai multe instrumente seo. Cu cat folositi mai multe instrumente de calitate, cu atat va puteti desfasura mai bine activitatea.

In cele ce urmeaza in acest artivol vom vedea ce rol are de exemplu crawlerul Seomator, pentru ca este posibil sa aveti nevoie si de acest instrument.

Traficul web si clasamentul SEO sunt determinate de multi factori. Cu toate acestea, chiar daca ati facut totul de la a avea un aspect de ucigas, pentru a determina densitatea corecta a cuvintelor cheie la postari solide pe blog cu continut de calitate, puteti avea totusi probleme in a vedea cresterea numarului de pagini. De ce asta?

Chiar daca faceti totul in mod corect, exista inca multe erori care va pot impiedica site-ul sa fie vizibil  atat de utilizatori, cat si de motoarele de cautare. Google si alte motoare de cautare isi determina rangurile in functie de calitatea continutului si de cat de bine functioneaza un site.

Site-urile de inalta calitate, fara erori, se vor clasifica intotdeauna in fata celor cu continut dublu sau link-uri intrerupte. Tractorul Seomator face ceva ce nu puteti. Acesta trece prin site-ul dvs. pentru a verifica aceste erori si va ofera instrumentele potrivite pentru o reparatie rapida si usoara.

Site-ul dvs. este reteaua proprie de pagini diferite. Toate aceste pagini trebuie sa se conecteze intre ele (si lumea exterioara) atat pentru utilizatori, cat si pentru motoarele de cautare pentru a le vedea in mod corespunzator.

De exemplu, daca creati o noua postare de blog si in cadrul acesteia, incercati sa creati un link intern la o pagina de pe site-ul dvs. si sa introduceti o mostra in hyperlink, atunci veti crea un link intrerupt.

Daca postati in mod regulat continutul, este usor sa uitati de verificarea tuturor legaturilor dvs., dar doar cateva dintre aceste greseli mici se adauga insa ele sunt suficiente pentru ca fac ca site-ul dvs. sa para dezorganizat atat pentru utilizatori, cat si pentru motoarele de cautare.

Aici puteti utiliza Seomator pentru a accesa cu crawlere paginile si legaturile interne ale unui site web si obtine rezultatele rezultate din accesarea cu crawlere, pe masura ce serverul raspunde cu codurile corespunzatoare.

Raportul Crawler Seomator arata rezultatele capturii mai multor erori rel = “canonice”. O lista a paginilor scanate cu codurile de raspuns ale serverului va va ajuta sa gasiti linkuri nefunctionale catre pagini inexistente, pagini cu server de cod de raspuns gresit, pagini care contin redirectionari catre alte pagini si pagini cu alte erori.

CRAWLER poate detecta:

  • Link-uri sparte;
  • Eroare de Canonicalizare;
  • URL-ul are elemente fara caractere mici in cale;
  • Redirectionati catre pagina externa;
  • Atributul HREF gol;
  • Adresa URL a site-ului nu este nici HTTP, nici HTTPS;
  • Alerte Redirectionari.

Asadar, in cazul in care lucrati in cadrul unei agentii de optimizare seo, mai mult ca sigur aveti nevoie sa utilizati si acest instrument seo care este extrem de important.

Leave a Reply