Cautati Imagini pentru Website cu Dreamstime

Pentru cei dintre voi care detin un site sau obisnuiesc sa scrie pe blog in mod constant, ati avut cu siguranta o problema si poate ca inca o mai aveti. Aceasta problema se refera desigur la gasirea unei imagini potrivite pentru articolul vostru sau pentru a ilustra un produs sau serviciu pe care il oferiti. Daca vreti sa fiti sau macar sa pareti profesionist in domeniul in care activati, nu va puteti rezuma la cautarea unei imagini pe Google si copierea acesteia. Profesionistii nu fac asa si veti descoperi acest lucru dori daca va ganditi ca imaginea pe care voi o folositi mai este prezenta pe sute de site-uri din intreaga lume. Daca doriti sa faceti impresie si sa determinati clientii sau vizitatorii sa mai treaca pe la voi, folositi o imagine pentru care aveti drepturi, cumparata legal de pe cel mai bun site de fotografii si ilustratii: Dreamstime.com

Nu doar ca veti avea cele mai impresionante si profesioniste imagini pentru site-ul vostru, ci veti putea alege din milioane de imagini pe care reprezinta cel mai bine ceea ce vreti sa sugerati sau sa vindeti. Cautarea pe Dreamstime este extrem de usoara, trebuie doar sa intrati pe pagina principala a site-ului si veti avea acces la unul dintre cele mai puternice instrumente de cautare fotografii si ilustratii. Formularul de cautare cuprinde toate elementele necesare pentru a va asigura ca gasiti ce doriti rapid si simplu. In formulare de cautare trebuie sa introduceti cuvintele cheie in functie de care se va realiza cautarea in baza de date. Cuvintele trebuie trecute in engleza si trebuie sa fie cat mai definitoare pentru ceea ce doriti.

Daca vreti cu adevarat sa rafinati cautarea voastra, in loc de a apasa butonul de cautare, apasati pe „Dreamstime advanced search”, unde veti putea selecta si alte caracteristici de cautare. Printre altele, veti putea alege sa excludeti anumite cuvinte cheie din cautare, sa cautati din imaginile unui singur artist, sa cautati un anumit tip de imagine, un interval de pret, un anumit tip de licenta a imaginilor. Atunci cand ati gasit exact imaginea de care aveati nevoie, este extrem de simplu sa salvati imaginile sau sa le cumparati la preturi extrem de mici. Retineti ca nu trebuie neaparat sa cumparati imaginile la rezolutie maxima, pentru ca pe site-uri de cele mai multe ori, sunt suficiente rezolutii mici, intre 800 si 1200 pixeli latura mare.

Leave a Reply