Beneficii incredibile ale criptomonedelor

In ultimii ani, oamenii au vorbit mult despre criptomonede. La inceput, aceasta afacere a parut riscanta, dar oamenii au inceput sa-si dezvolte increderea in ea. S-ar putea sa fi auzit de Ether si Bitcoin.

Ambele sunt criptomonede si utilizeaza tehnologia Blockchain pentru cea mai inalta securitate posibila. In zilele noastre, aceste valute sunt disponibile in mai multe tipuri. E bine sa stim mai multe despre asta.

Cum te pot ajuta criptomonedele?

In ceea ce priveste frauda, acest tip de moneda nu poate fi falsificata, deoarece este in forma digitala si nu poate fi inversat sau contrafacut, spre deosebire de cardurile de credit.

Decontare imediata

Achizitionarea de bunuri imobile implica parti terti, cum ar fi avocatii si notarii. Astfel, pot aparea intarzieri si pot aparea costuri suplimentare. Pe de alta parte, criptomonedele sunt concepute si aplicate pentru a include sau exclude terte parti. Tranzactiile sunt rapide si transferurile pot fi facute instantaneu.

Taxe reduse

De obicei, nu exista o taxa de tranzactionare daca doriti sa schimbati Bitcoin sau orice alta moneda. Pentru a verifica o tranzactie, pot exista comisioane minore platite pentru retea.

Desi exista o taxa de tranzactie zero, majoritatea cumparatorilor sau vanzatorilor apeleaza la serviciile unui tert, cum ar fi Coinbase, pentru crearea si intretinerea portofelelor. Daca nu stiti, aceste servicii functioneaza la fel ca Paypal, care ofera un sistem de schimb bazat pe internet.

Identificarea furtului

Comerciantul dvs. obtine linia de credit completa atunci cand oferiti informatii despre cardul de credit. Acest lucru este valabil chiar daca suma tranzactiei este foarte mica.

De fapt, ceea ce se intampla este ca, cardurile de credit functioneaza pe baza unui sistem “pull”, in care magazinul online trage suma necesara din contul asociat cardului.

Pe de alta parte, monedele digitale dispun de un mecanism “push” in care titularul contului trimite numai suma necesara fara informatii suplimentare. Deci, nu exista nici o sansa de furt.

Acces deschis

Potrivit statisticilor, exista aproximativ 2,2 miliarde de persoane care utilizeaza Internetul, dar nu toate au acces la schimbul conventional. Deci, ei pot folosi noua metoda de plata.

Descentralizare

In ceea ce priveste descentralizarea, o retea de calculatoare internationala numita tehnologia Blockchain gestioneaza baza de date Bitcoin. Cu alte cuvinte, Bitcoin se afla sub administrarea retelei si nu exista autoritate centrala. Cu alte cuvinte, reteaua functioneaza pe o abordare peer-to-peer.

Recunoastere

Din moment ce criptomonedele nu se bazeaza pe cursurile de schimb, taxele de tranzactie sau ratele dobanzilor, il puteti folosi la nivel international fara probleme.

Deci, puteti economisi mult timp si bani. Cu alte cuvinte, Bitcoin si alte valute de acest fel sunt recunoscute in intreaga lume. Poti conta pe ele.

Deci, daca ati cautat o modalitate de a investi bani, puteti sa investiti in Bitcoin. Puteti deveni un miner sau un investitor. Cu toate acestea, asigurati-va ca stiti ceea ce faceti. Siguranta nu este o problema, dar sunt alte lucruri importante bine de stiut.

Leave a Reply