Alte mituri despre oferte black friday 2016

Black-Friday-2016

1. Toate ofertele de black friday 2016 apar in anunturi promovate – Fals
Acest lucru nu este adevarat. emag.ro nu-si promoveaza in mod special anumite produse de black friday, in sensul ca nu vom vedea afise si nu vom auzi reclame la radio/ tv in care sa se vorbeasca despre un produs care se va afla in promotie de black friday.

Da, emag.ro ca si celelalte magazine isi fac publicitate pe ideea ca vor participa la eveniment si ca-si vor regla preturile astfel incat sa ofere promotii cu reduceri semnificative.

Dar e un lucru general, nu se vorbeste despre un anumit produs. Potentialii clienti sunt invitati sa intre pe pagina site-ului in ziua de Black Friday si sa vizualizeze toate produsele aflate la reducere. In plus, se crede ca cele mai mari magazine isi ajusteaza preturile chiar si in ziua respectiva in functie de ofertele concurentei. Prin urmare, ele nu ar avea de ce sa promoveze anunturi specifice pentru un produs anume.

In cazul in care emag, de exemplu ar oferi o reducere incredibila pentru un anumit model de televizor si ar obtine astfel atentie sporita datorita pretului promovat, atunci exista sanse foarte mari ca si concurenta (Flanco, Cel, Pcgarage) sa faca acelasi lucru in ultimul minut.

2. Apple initiaza in fiecare an reduceri substantiale de Black Friday 2016 pentru toti fanii Apple – Fals
Anul trecut multe magazine Apple nu au avut oferte de black friday, ci ofereau niste vouchere cadou. Lucrul acesta a fost oarecum dezamagitor pentru fanii Apple care asteptau un discount. Daca doriti sa faceti intr-adevara afaceri foarte bune indreptati-va atentia spre magazine care vor avea cu siguranta oferte black friday 2016: emag.ro, Flanco, Cel, QuickMobile etc. Toate aceste magazine, ca si multe altele si-au anuntat deja participarea oficiala in cadrul evenimentului Black Friday 2016 in Romania si se pregatesc intens pentru a face fata celor mai solicitante provocari venite din partea clientilor si a traficului sporit.

Sa recunoastem, Apple nu tine sa iasa in evidenta ca fiind un brand al reducerilor, desi in ultimii ani distribuitorii au fost mult mai liberi in ceea ce priveste promotiile la produsele acestei marci.

3. Trebuie sa stai lipit de scaunul de la calculator ca sa prinzi ofera it de black friday 2016 – Fals
Sigur, intr-o oarecare masura Black Friday poate fi foarte stresant. Avand in vedere ca ofertele vin si pleaca fara ca macar sa ai timp saanalizezi bine descrierea produsului, aproape ca e justificat ca iti doresti sa te misti cat mai repede cu mouse-ul ca sa poti finaliza cu siguranta comanda. Deci s-ar putea sa simti ca trebuie sa stai cu ochii in monitor toata ziua. Dar nu este cazul. Poti seta o alerge pentru a primi notificari legate de cele mai bune oferte black friday 2016.

Leave a Reply