Alegeti Mexicul pentru acest concediu!

Tot mai multe agentii de turism prezinta oferte de nerefuzat in ceea ce priveste destinatii exotice si tari mai putin cunoscute in randul romanilor.

Mexicul a devenit in ultimii ani o destinatie preferata in randul turistilor, datorita ofertelor de pret si locurilor inedite de vizitat in concediu.

Avand in vedere ca pe tot parcursul anului temepratura este aceeasi, poti alege orice moment pentru a planifica un sejur in Mexic.

Si daca nu stii ce te asteapta, este lesne de inteles de ce nu ai fost pana acum intr-o tara de vis care iti ofera istorie, civilizatie, odihna si relaxare precum si confortul necesar.

Odata ajunsi in Mexic modernul se impleteste cu istoria si pesiajul este unul contrastant.

Din aeroporturi internatonale ultramoderne, ajungi pe strazile orselor coloniale si in zone arheologice unde inca poti vizita ruinele altor civilizatii.

Aici a fost vatra aztecilor, si mayasior care au lasat urme inca vizibile ale civilizatiei lor.

Rezervatiile naturale ofera o priveliste nu des intalnita in pentru turisti.

Faimoasele plaje, care sunt punctul de atractie principal pentru concediu sunt parca desprinse din basme, cu nisipul alb si apa azurie calda pe tot timpul anului.

Clima Mexicului este una dintre cele mai variate, tara avand sistemul climatic cel mai diversificat din lume.

In sudul tarii clima este tropicala, in tarile aflate  sub Tropicul Racului iar in partea de nord clima este temperata.

Relieful acestei tari este destul de variat si este in principal influentat de conditiile climaterice variabile.

Ceea ce face acest stat unic si vestit este istoria si cultura impresionanta.

Mayasii au avut cea mai influenta si mai puternica cultura. Se pare ca acestia au fost inginerii arhitecturii precum si ai scrierii hieroglife sau a sistemului numeric.

Aztecii au fost ultimul trib cunoscut al teritoriilor mexicane dar din pacate nu au o istorie scrisa cat vorbita din generatie in generatie.

Lista de activitati pe care ai putea sa le desfasori intr-un concediu in Mexic este foarte lunga. Luand in considerare ca unii turisti prefera drumetiile si vizitele arheologice, pe cand altii, probabil marea majoritate, doresc doar cateva zile de plaja intr-un loc exotic.

In acest sens Travel Matters  iti pune la dispozitie cele mai bune oferte de vacanta cu destinatia Mexic.

Daca optezi pentru zona Cancun trebuie sa stii ca este una dintre cele mai frumoase zone in care poti sa iti petreci o vacanta de vis.

De la plajele frumoase si bine amenajate de pe coasta Pacificului, unde poti sa te destinzi sau sa faci scufundari, pana la siturile arheologice din imprejurimi, zona poate oferi cate ceva pentru fiecare.

Probabil nimic nu se compara cu nisipul fin si alb precum zaharul scaldat de apele turcoaz ale Caraibelor.

Peisajul este completat de frumoasele lagune si mangrove din rezervatiile turistice.

Intreaga zona a orasului Cancun este impregnata cu civilizatia maya in peste 200 de situri arheologice.

In cazul in care gasesti o oferta buna pentru Los Cabos este bine de stiut ca desi vremea este buna pe toata durata anului, timpul propice pentru inot este in lunile august, septembrie, octombrie si noiembrie.

In general din ianuarie pana in iunie tempraturile sunt aici in jur de 31 de grade dar este putin mai secetos.

Los Cabos se afla in cel mai sudic punct al Peninsulei Baja California, locul unde marea Cortes intalneste Pacificul.

Ofertele de cazare aici sunt diverse, de la locuri ieftine la cladiri de lux in functie de ce facilitati doreste fiecare.

Pentru turistii care iubesc sporturile de apa este destinatia perfecta pentru scuba diving, snorkeling sau caiac.

Riviera Maya este cu siguranta un loc pe care nu ar trebui sa-l ratezi.

Cu a mare variatetate de atractii turistice de la nisipuri perfecte pana la vestigii istorice niciodata nu va fi suficient timp intr-un singur sejur pentru a vizita tot ce ascunde aest loc.

Isla Mujeres a  fost considerata in timpul civilizatiei maya un loc sacru si era un centru religios destinat cultului fertilitatii, respectiv zeitei fertilitatii Ixchel.

Situata in apropierea orasului Calcun insula se intinde pe o suprafata de doar 7 km. Aceasta detine o importanta infrastrucutra hoteliera.

Se pare ca Mexicul a devenit a devenit o preferinta de top in randul turistilor si este destinatia care merita viziata macar o data in viata!

Leave a Reply