5 Surse de Teme WordPress Premium

Pentru cei care isi doresc un site pe platforma WordPress, insa gazduit pe servere private, o tema pentru site este extrem de necesara pentru a-i creste atractivitatea si functionalitatea. Practic, puteti sa va creati si sa va organizati propriul site cu resurse financiare si de timp limitate, fie ca este vorba de un blog, un site de prezentare sau un magazin virtual. Exista mii de teme profesionale pentru WordPress create de catre profesionisti, care va ofera toate uneltele necesare pentru a va crea un site spectaculos. Exista foarte multe site-uri pe internet care ofera spre vanzare astfel de teme, insa cu timpul s-au impus cele mai bune dintre ele, in care puteti avea incredere ca ofera de fiecare data teme WordPress de calitate. Mai jos puteti gasi 5 dintre cele mai cunoscute site-uri de vanzare teme premium pentru WordPress.

1. ThemeForest

Este cu siguranta cel mai mare site ce ofera template-uri pentru site-uri, iar categoria sa de teme WordPress cuprinde aproximativ 1500 de teme de la sute de web designeri si programatori. Aici se gasesc cele mai multe si mai variate teme pentru WordPress, la preturi decente. Orice tip de site ati planifica, cu siguranta veti gasi aici cateva teme superbe care sa se potriveasca. Preturile pentru o tema variaza intre 30 si 40 de dolari, insa majoritatea fac toti banii.

2. Elegant Themes

Pe acest site se gasesc teme WordPress premium ce sunt dezvoltate de aceeasi echipa. Cu toate acestea, in prezent ofera peste 70 de teme de calitate, avand cate ceva pentru fiecare. Cel mai bun lucru este ca le puteti avea pe toate pentru pretul uneia singure din alta parte. Pentru un abonament anual de doar 39 $, aveti acces la toate temele si la suportul de instalare, putand folosi oricate teme doriti, pana gasiti pe cea potrivita pentru site-ul vostru.

3. ThemeFuse

ThemeFuse ofera unele dintre cele mai atractive si functionale teme WordPress de pe internet, insa si preturile lor sunt pe masura. In spatele acestor teme de exceptie se afla o echipa talentata, ce creeaza teme variate, de o calitate superioara. Au 20 de teme premium pentru orice tip de site, pretul uneia fiind de 49 $. Daca le doriti pe toate la pachet, le puteti avea la pretul de 369 $.

4. WPZoom

Este o alta echipa ce creeaza teme wordpress de calitate, avand la activ aproximativ 50 de teme din toate domeniile. Daca veti gasi o tema care va place pe site-ul acestora, pretul este de 69 $, insa vestea buna este ca primiti o tema bonus, deci veti cumpara doua teme cu doar 69 dolari. Daca doriti sa aveti acces la toate temele de pe site, puteti sa intrati in clubul de membri, pentru suma de 199 $, plus 9 $/luna.

5. WooThemes

Pe acest site veti gasi unele dintre cele mai frumoase teme wordpress. Pe langa varietatea de teme si suportul excelent pentru clienti, WooThemes ofera si o multime de unelte pentru a va manageria site-ul, plugin-uri speciale pentru wordpress, cu care va puteti transforma site-ul in orice doriti, inclusiv un plugin pentru crearea de magazine virtuale. Daca va alegeti o singura tema, pretul este de 70 $, in acesta fiind incluse 2 teme aditionale gratuite, ceea ce se traduce intr-unele dintre cele mai ieftine teme. Pentru toate temele din portofoliu, pretul inregistrarii ca membru este de 125 $.