Televizor sau videoproiector? – nu stiti inca pe care varianta sa mergeti?

lllk
Alegeti un videoproiector bun din oferta https://scotianul.ro/ si va veti putea bucura de o experienta cinematografica unica, chiar la dumneavoastra acasa. Veti putea urmari programe TV si filme pe un ecran imens de peste 100 inch.

Preturile sunt foarte avantajoase, motiv pentru care tot mai multe persoane se gandesc sa investeasca intr-un videoproiector. In plus, un asemenea dispozitiv poate fi folosit in diverse prezentari. Cele mai multe sunt portabile, usoare si simplu de transportat dintr-o locatie in alta.

Cu toate acestea videoproiectoarele nu sunt dedicate pentru orice persoana. Este necesar sa corelati spatiul din camera cu caracteristicile dispozitivului.

Avantajele unui videoproiector:
1. Dimensiunea ecranului. Alegeti un proiector potrivit si veti putea viziona un film pe un ecran gigant. In plus, puteti supra-dimensiona ecranul unui calculator pentru a vedea de exemplu fotografiile din cancata. Puteti cumparati videoproiectoare 3D si 4K.

2. Costuri. In general videoproiectoarele tind sa aiba un pret mai mic decat televizoarele HD similare.

3. Experienta de vizionare. Multi specialisti considera ca datorita dimensiunii mai mari a ecranului si a luminozitatii mai mici comparativ cu un tv, videoproiectoarele pot oferi cele mai bune experiente in vizionare. La fel ca la cinema, imaginea este de obicei mult mai captivanta.

Toate aceste lucruri suna tentant si inca sunteti interesat de un videoproiector? Iata cateva informatii utile care va pot ghida pentru o achizitie corecta.

Videoproiectoarele se pot folosi oriunde exista o sursa de alimentare, o suprafata plana si suficient spatiu. Le puteti monta pe tavan ca si instalatie permanenta sau le puteti aseza pe o masa sau pe un raft. Camera trebuie sa fie suficient de spatioasa iar un perete trebuie sa fie gol. Pe acesta veti proiecta imaginile. In mod ideal, ar trebui sa alegeti o camera cat mai intunecata, la fel cum se intampla si la cinematograf.

Luminozitatea unui videoproiector
Mai luminos nu inseamna neaparat mai bun atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui videoproiector. Acesta trebuie sa emita suficienta lumina pentru a umple ecranul, fara sa fie stralucitoare incat sa devina obositoare in timpul vizionarii. Luminozitatea se masoara in lumeni. Pentru o camera intunecata un videoproiector de 1300 – 1500 lumneri ar trebui sa fie suficinet. In schimb, e nevoie sa cautati un videoproiector cu luminozitate mai mare daca exista multa lumina ambientala in camera de proiectie.

Bucurati-va de cele mai tari experiente de vizionare chiar la dumneavoastra acasa achizitionand un videoproiector de pe scotianul.ro

Leave a Reply