0

Promovarea calitatii

Posted by kestii on April 16, 2016 in Internet |

Promovare-Site-onlineChiar si cei mai necunoscatori in alte tehnologiei, stiu faptul ca un site necunoscut, fara vizitatori este un site compromis, fara un scop in sine.

Indiferent de calitatea acestuia, oricat de frumos si informativ ar fi, daca un site nu este promovat prin metodele nenumarate de promovare, el nu va aduce niciodata beneficii. Aparitia traficului pe site devine astfel prioritatea de top. Exista persoane care reusesc sa isi promoveze cu succes site-urile, fara efort financiar, chiar gratis.

Primul pas catre promovarea gratuita a unui site e reprezentata de aplicarea tehnicilor SEO de baza pentru optimizare site. Este important de constientizat ca pentru o promovare de site gratuita, si fara prea multe eforturi, trebuie sa oferi constant un continut unic, nou si de calitate ( in format text, foto sau video). Secretul este sa distribui acest continut, odata creat, pe cat mai multe canale de comunicare. Articolele de calitate castiga intotdeauna in fata oricaror alte metode de promovare a site-urilor. Investesti timp si ceva abilitati, dar rezultatele se pot dovedi din cele mai satisfacatoare, deoarece promovarea cu ajutorul continutului aduce beneficii pe termen lung. Cea mai folosita si actuala metoda de promovare de site gratuita este crearea unor articole unice si de calitate si oferirea lor catre alte site-uri cu autoritate.

Social media este un mediu perfect de promovare gratuita pentru nenumarate site-uri si afaceri, asa ca e obligatoriu sa scrii coerent si de interes pe un subiect anume. Iar daca vizitatorii interactioneaza cu autorul prin comentarii, share-uri sau like-uri, in urma acestor reactii si actiuni, continutul poate deveni chiar viral. Iar viral se traduce in acest context prin trafic asigurat. Plus ca motoarele de cautare “apreciaza” actiunile vizitatorilor descrise mai sus si site-ul poate ajunge, astfel, pe primele locuri in cautari. Un limbaj de comunicare adecvat asigura si link-uri spre continut de pe alte site-uri. Colaborarea cu alte persoane, un fel de “retea” in care membrii se ajuta reciproc prin recomandari, mentionari sau guest blogging este cea mai populara promovare de site, gratuita. Cea mai buna metoda ramane interactionarea, chiar si cele mai de succes afaceri au loc intre oameni, iar blogurile sunt citite de catre acestia. Extinderea tot mai violenta a platformelor de socializare este un aspect care merita sa fie exploatat la capacitate maxima. Iar daca vrei ca numarul vizitatorilor de pe site-ul tau sa creasca, trebuie sa depui o munca continua de promovare web.

Cat de mult trafic poate aduce promovarea pe retelele sociale, depinde numai si numai de tine: cu cat de multe persoane esti conectat, cat de activ esti online si nu in ultimul rand, profilul tau. Asadar, secretul promovarii online gratuite este perseverenta si calitatea, un continut mereu actualizat, dar care pastreaza aceeasi linie. Postarile foarte bune, atrag trafic si cresc vizibilitatea in mediul online.

Tags: , ,

Leave a Reply

Copyright © 2014-2018 Kestii – Ghid Online Gratuit All rights reserved.
This site is using the MultiBusiness Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com