Logica de fier…

metrou

…sau lumea subterana, aka traiasca metroul. As avea mai multe politici de desfasurare a existentei prin metrouri, peroane si imprastiatul pe scarile rulante.

Incep cu o intrebare care ma framanta rau de tot: cat de necesare sunt tocurile pentru un look? Adica, hai sa fim seriosi cine agreaza o armata de femei cocotate pe nspe mii de tipuri de tocuri la ora 7 dimineata? Totusi, numai pe mine ma deranjeaza defilarea asta a unor pogo-stick-uri ambulante? Ma zgarie pe creieri! Eu ca eu, dar pe respectivele nu le deranjeaza zgomotul ala provenit chiar de sub propriul corp inutil? Si mai umbla si toata ziua in asa ceva…

O alta chestie de neconceput mi se par magazinele cu produse diverse – nu bagam in oala cele fast-food – care sunt amplasate in orice loc liber din vreun pasaj sau langa fiecare “chiosc” d’ala de vinde cartele. Pana acum ceva timp ma uitam ca bou in vitrina si ma intrebam cine dracu isi cumpara chiloti si dresuri si oje din metrou :|. Well, azi am aflat: fufele care se plang cu un minut inainte ca “vai, fata, ce de lume e aici” si vesnicul “mai stati dreq pe acasa!!” ca apoi sa se planteze in drum sa se uite la fardurile din vitrina facute din caini dati prin razatoare… Si apropo de “mai stati dreq pe acasa”, tu ce &!@#$ mamicutei tale cauti afara?

Stau uneori si ma uit asa de sus – astept la coada sa cobor, actiune care dispare din obisnuintele noastre, mai bine ii fac un branci lu ala din fata – si nu pot sa nu-mi imaginez pe cineva acolo sus…sau jos…sau unde dracu o fi care exclama neincetat “muahahaha! walk, my tiny beings”.

Si vorbind de aglomeratie, v-ati dat seama ca atunci cand te grabesti undeva parca toata lumea stie si face pe cat posibilul sa iti stea in drum? AAAAAAA!! Am cateodata…uhm…deseori ardoarea sa ii aliniez pe toti care ma freaca la melodie in momentul ala si sa le zic ce va de dulce diabetic in fata si sa le fac cunostinta cu podeaua. Enough!

Leave a Reply