De ce sa folosesti o pompa wc cu tocator?


Cum ar fi sa ai o baie de vis? In care sa nu fie necesar sa intervii, care nu necesita imbunatatiri si care sa nu te constranga sa ai de fiecare data grija la sistemele de evacuare? Ei bine se poate, insa pentru aceasta este necesar sa folosesti o pompa wc cu tocator.

O astfel de pompa te poate scuti de multe neplaceri, indeosebi datorita faptului ca poate prelua apele uzate de la mai multi utilizatori (cabina de dus, toaleta).

De ce este importanta o astfel de pompa wc cu tocator? Asa cum bine stim, baile necesita o atentie speciala, mai ales prin prisma igienei. Intr-o baie, apele uzate deversate pot fi purtatoare de particule ce pot afecta calitatea scurgerii apei.

Resturile menajere sunt inevitabile, insa acest lucru inseamna ca la un moment dat se poate intampla ca scurgerile sa colmateze, sa se infunde, iar acest lucru sa duca la incapacitatea de a functiona a sistemului de evacuare.

Ce are in plus aceasta pompa wc cu tocator? Ei bine raspunsul este simplu si usor de inteles. Aceasta pompa Homac este dotata cu lamele din otel, care functioneaza pe principiul unor cutite. Ele au rolul de a marunti particulele solide cu anumite dimensiuni, care in mod normal ar fi cu greu preluate de catre sistemul de evacuare.

Un astfel de sistem dotat cu cutite, va marunti practic orice tip de particule, facandu-le usor de transportat o data cu pa evacuata. Acest lucru este benefic atat pentru toalete, pentru wc cat si pentru sistemele adiacente, cum ar fi cada, chiuveta sau cabina de dus. Acelasi lucru se poate intampla si in cazul masinii de spalat, pompa putand fi racordata cu usurinta chiar si la aceasta.

O astfel de pompa wc cu tocator are un debit de 8 metri cubi pe ora si o inaltime maxima de pompare de 8 metri. Puterea motorului este de 800 W, iar tensiunea de alimentare este de 230 V. Turatia motorului este de 2800 rpm, iar debitul maxim este de 140 de litri/ minut.

O astfel de pompa poate fi folosita cu succes atat in ceea ce priveste cladirile de locuit individuale unifamiliale sau cladirile rezidentiale, cat si in ceea ce priveste cladirile particulare, de tipul institutiilor sau de genul restaurantelor.

In aceste cazuri in mod cert este nevoie de un plus in ceea ce priveste evacuarea apelor uzate, drept pentru care o astfel de pompa wc cu tocator chiar poate fi o investitie buna.

In mod cert este nevoie de un plus in ceea ce priveste igiena in interiorul caselor noastre. De ce sa nu incepem asadar chiar cu baile noastre si chiar cu lucrurile pe care le utilizam in mod constant, in fiecare zi?

Cand cerintele sunt mari, atunci avem nevoie de produse pe masura, iar o astfel de pompa wc cu tocator este mai mult decat o simpla solutie la indemana. Unde o gasim? Pe site-ul www.shop-einstal.ro putem gasi in mare cam tot ceea ce ne este necesar in interiorul caselor noastre, dar si aceasta pompa care ne poate scuti de nenumarate neplaceri.

Leave a Reply