Adaptarea strategiei SEO in functie de continut

Kolkata SEO

Daca sunteti serios in ceea ce priveste SEO, ati stabilit probabil obiectivele (implicite) cu privire la ceea ce doriti sa obtineti. Poate ca doriti sa va pozitionati in top zece rezultate de cautare, pentru un anumit cuvant cheie.

Poate vrei ca traficul tau organic sa creasca cu un anumit numar. Dar ce faceti daca nu va puteti atinge obiectivele? Pur si simplu resetati obiectivele dvs.? Sau va adaptati si imbunatatiti strategia SEO?

Si cum ar trebui sa faceti asta? In acest post, va voi vorbi despre cele mai importante si eficiente tactici in strategia SEO care va va ajuta sa va atingeti obiectivele SEO. Ai nevoie de optimizare seo pentru Google? Intra pe Smartseopack.com.

Cum setati obiectivele SEO?

Daca setati obiectivele SEO, sansele sunt mult mai mari ca Strategia SEO sa aiba succes. Specificarea obiectivelor dvs. va va oferi motivatia de a va indeplini aceste obiective.

Acestea se vor concentra pe strategia dvs. De asemenea, important, veti putea masura succesul strategiei dvs. de SEO, daca va stabiliti obiectivele specifice.

Ati putea stabili obiective pentru clasarea top 10, top 5, top 3 sau pentru pozitia numarul 1 in motoarele de cautare pentru termeni specifici.

De asemenea, puteti seta obiective pentru cantitatea de trafic pe care doriti sa o atrageti de la motoarele de cautare. Efectuati obiective specifice si ghidati-va dupa acestea. Acest lucru va va ajuta sa deveniti mai concentrat si hotarat sa va atingeti obiectivele SEO.

Neindeplinirea obiectivelor nu este un capat de tara … Acesta poate fi dezamagitor daca nu sunteti in masura sa indepliniti obiectivele dvs. de SEO, mai ales daca puneti o multime de efort in strategia de continut SEO.

Fiti fara grija, totusi. Urmatorul pas este sa analizam ce s-a intamplat. Daca analizati si evaluati corect, veti descoperi informatii valoroase. Aceste informatii va vor ajuta sa stabiliti obiective noi realiste si sa va imbunatatiti strategia SEO pe toate fronturile.

Sunt toate aspectele tehnice SEO luate in considerare? Asigurati-va ca SEO-ul dvs. tehnic este in ordine. Yoast SEO are grija de aceste lucruri pentru tine.

Cu toate acestea, nu veti fi primii care au in mod accidental o eticheta noindex / nofollow in locul gresit. Daca blocati – poate chiar fara sa stiti asta! – crawlerele de pe site-ul dvs., nu veti avea niciodata un rang inalt in Google.

Evaluati cercetarea cuvintelor cheie. O greseala obisnuita in ceea ce priveste continutul SEO este de a urmari cuvintele cheie care sunt pur si simplu prea competitive pentru a te putea clasifica.

Este de inteles ca toti vrem sa clasam termenii care genereaza cel mai mare trafic. Concurenta cu privire la acesti termeni este foarte mare. Nu ne putem clasa toti dupa aceiasi termeni.

Daca nu reusiti sa va indepliniti obiectivele pentru anumite cuvinte cheie sau expresii cheie, este posibil sa fiti prea ambitios, incercati alte cuvinte sau expresii. Luati in considerare clasarea pentru cuvintele cheie lungi.

Cu cat sunt mai lungi si mai specifice cuvintele dvs. cheie, cu atat vor fi mai putin competitive. Daca va concentrati pe multe dintre aceste cuvinte cheie long tail, puteti genera o multime de trafic cu acestea. Si, dupa un timp, veti putea sa va ocupati de mai multi termeni, deoarece autoritatea din domeniul dvs. va creste.

Leave a Reply